Hva Vi Tilbyr

Behandlinger du kan stole på

keefstank.gif

SHR (Super Hair Removal)

Fra de kliniske studiene har SHR vist seg å være den sikreste metoden for lettbasert hårreduksjon for alle hudtyper. Melanin som finnes i mørkere hud er kjent for å være mye mer følsom for varmen når den brukes i lysbaserte behandlinger. Det er ingen slike problemer presentert med dette alternativet.Trygg behandling med MO SPRCTRA SHR.

SHR er den eneste klinisk anerkjente metoden for laser hårfjerning som er nesten helt smertefri, og det er den tryggeste laserhårfjerningsmetoden for alle hudtyper, inkludert mørk og solbrun hud. Dens gradvise oppvarming og enkeltpulsleveringsmetode behandler hårfollikelen effektivt og hindrer ny hårvekst, samtidig som den hindrer skade på huden. SHR påvirker melaninet i huden ved hjelp av en unik metode, slik at prosedyren kan utføres når som helst på året, samt på solbrun hud.

Mens tradisjonell IPL behandler huden med høye mengder Joules (energi), oppvarmer MÖ Spectrums SHR-modus hårsekkene forsiktig, slik at klientene bare føler varme og en liten prikkende følelse. Sammenlignes ofte med en lett massasje. MÖ Spectrum kombinerer arbeidsmodusene diode laser hårfjerning med SHR for å levere flere skudd, men med lave mengder energi for å oppnå praktisk talt smertefrie resultater.

Systemet benytter også bevegelsesteknologi, hvor håndstykket alltid er i bevegelse over huden og gir bedre hudbeskyttelse. Dette representerer et gjennombrudd i permanent hårfjerning og en mer behagelig behandling enn med konvensjonelle systemer.

Enkelpuls-IPL-systemet betyr at det kun behøves 4-5 behandlinger, der klienten ikke føler smerte. MÖ Spectrum er egnet for alle hudtyper, inkludert solbrun hud. I motsetning til tradisjonell Laser og IPL, kan MÖ Spectrums SHR-behandlinger utføres hele året uten å måtte skjule seg fra solen.

Krystallfiltre med både ultrafiolett lys og infrarødt lys kan absorbere store mengder vann fra huden. MÖ Spectrum er utstyrt med vanntemperatur, vann og vannstrøms sensorer for å utføre en skånsom behandling.

 

Behandlingsområder:

 • Varig hårfjerning ~ under armer, ben, lepper eller andre kroppsdeler

 • Hudforyngelse ~ krymper porene, strammer huden, forbedrer hudens elastisitet og glans

 • Pigmenterings fjerning ~ ulike typer pigment som fregner, chloasma, alders flekker, solbrenthet, etc.

 • Acne Clearance

Fordeler:

 • Ingen smerte - sammenlignbar med en lett massasje

 • Ingen bedøvelse nødvendig

 • Ingen betennelse

 • Rask

 • Høy ytelse

 • Gir bedre hudvern

 • Passer til alle hudtyper

 • Lang levetid

 • Fjerner også grå/hvite hår

ekkelneseting.gif

IPL (Intense Pulsed Light)

IPL står for Intense Pulsed Light. Det er også kjent som IPL-laserbehandling eller fotoforyngelse og er en populær behandling for pigmentering, rødhet og hudtekstur og tone.

IPL er et bredspektret lys med flere bruksområder som er effektiv og skånsomt. Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. IPL/ Mo spectra har et innebygget kjølesystem i handsette . Effektivt kjølesystem bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling av sprengte blodkar, pigmentflekker og andre hudproblemer. Og man føler mindre smerte.

 

IPL bruker pulsere gjennom hudens overflate, og målrette mot et bestemt område i det underliggende vevet. Ved behandling av pigmentering får laseren pigmentet til å brytes ned i mindre partikler, før det stiger opp til overflaten av huden for å flasse bort som en del av kroppens naturlige helingsprosess.

 

Som en rødhet og rosacea-behandling fungerer det ved å bruke lysenergien til å målrette blodårene under det ytre laget av huden. Dette utløser kroppens naturlige helbredelsesrespons, som bryter ned det skadede vevet og danner nye celler, noe som resulterer i klarere, mer oppdatert hud.

 

IPL er en type laseroverflatebehandling, så mens du vil føle en liten følelse under behandlingen, krever det ikke omfattende nedetid. Huden kan virke rød eller betent etter en økt, men dette vil forbedre seg selv i dagene etter behandlingen.

 

Vi vil sørge for at du blir tatt vare på gjennom hele behandlingen. Pulsene er korte, og kan tilpasses ditt komfortnivå.

 

Resultatene for IPL-behandlinger er langvarige, men det forhindrer ikke utseendet på fremtidige flekker, mørke flekker eller rosacea-oppbluss. Av den grunn er det viktig å ha en dedikert hudpleierutine som hjelper deg med å beskytte huden din mot fremtidige solskader og urenheter. Kan kombineres med Shr og E-light.

Behandlingsområder:

 • Pigmentflekker og ujevn hudtone

 • Sprengte blodkar både i ansikt/bryst og på kropp

 • Rødhet i ansikt

 • Solskader

 • Rødhet i nye arr

 • Hudoppstamming

 • Acne

rynke_edited.jpg

E-Light

E-Light er 50 prosent IPL og 50 prosent radiofrekvens (RF). E Light kombinerer IPL-teknologi med bipolar radiofrekvens for forbedrede resultater i en rekke kosmetiske behandlinger.

en kombinerer optisk (IPL) og radiofrekvens (RF) for å levere tilfredsstillende, langvarige resultater.

Med denne teknologien kan klienter nyte de resultatene de ønsker uavhengig av fargen på håret eller hudtypen.

E Light har alle de viktigste fordelene med lys- og laserbaserte enheter. Kombinert energi kan leveres uten risiko for epidermal skade. E-Light er tryggere på mørkere hudtyper enn IPL alene (da ipl avlenes passer til lystrer hud). E-Light-systemet bruker optisk energi til å varme opp hårsekken sakte , kombinert med radiofrekvens, som varmer opp og koagulerer hårsekken. Radiofrekvensen er tryggere fordi den ikke påvirkes av hudfarge. E-Light-teknologien er også fantastisk for å forynge huden i ansiktet, nakken, brystet og armene.

Det gjøres via at huden er avkjølt av håndstykket. En lav puls av lysenergi leveres som er valgt basert på individuelle pasientparametere. Lyset varmer opp, men ødelegger ikke huden. Den bipolare RF-strømmen leveres mens lyset pulserer.

 

Kan kombineres med SHR -IPL for ytligerer forbedring hvis det trengs

Behandlingsområder:

Hårreduksjon

Vaskulære lesjoner

Hudforyngelse

Aktiv kvisereduksjon

Pigmenterte lesjoner

Aldringsflekker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micro-Blading

 

Microblading går under mange navn, inkludert microstroking, mikropigmentering, øyenbryn broderi, øyenbryns feathering, and 3D øyenbryn. Selv om navna er forskjellige så er prosessen lik. Microblading er en manuell metode brukt til å fylle inn bryna hvor det mangler hår. Det brukes microsmå knivblad til å føre fargen i hudens hudlag.

 

 

Er microblading permanent?

 

Microblading er ikke permanent. Resultatet etter microblading har semi-permanente kvaliteter av to grunner. Først og fremst så inneholder fargene i microblading en jernoksidbase i stede for en karbonbase som i normal permanent makeup.

For det andre blir ikke pigmentet under Microblading implantert like dypt i huden sammenlignet med permanente kosmetiske prosedyrer.

Fader microbladingen og hvor lang tid tar det?

Microbladingen vil fade over tid, så det vil være behov for en "touch up" en gang i året. Har en fetere hud kan en oppleve å måtte ha flere behandlinger for at fargen skal sitte. Det er likevel viktig å huske på at selv om microbladingen blir lysere så vil den ikke fade over i rosa og blå toner, men det er likevel viktig å være obs når det kommer til sol, for den vil kunne endre på fargene.

 

Det ferdig healede resultatet vil kunne vare fra 1 til 3 år. Dette varierer veldig fra person til person og kommer an på både livsstil, hvor mye du er eksponert for sol og hudtype. Har du en mer oljete hud vil du oppleve at den fader mye hurtigere enn en person med en mer tørr hudtype.

Av den grunn så kan en aldri vær sikker på hvor lenge Microbladingen vil vare og om en vil være en person som trenger flere behandlinger enn andre.

Hvor lang tid tar det?

 

Normalt sett tar en microbladings behandling 2 til 2.5 time, men det kan av og til ta opp imot 3 til 3.5 time alt etter om vi trenger mange pauser osv.

En legger aldri opp til å ha dårlig tid når en Microblader, dette fordi jeg ønsker å vær nøyen og bruker tiden for at du skal få så fine bryn som overhode mulig.

Gjør det vondt?

 

Dette er det mange som lurer på. Husk at smerte er noe som er veldig individuelt. De fleste kundene mine sier at det ikke er direkte vondt, mer bare litt ubehagelig som om noen rasper deg litt i huden. Nadine bruker ellers også en nummende krem før behandlingen samt en mer bedøvende krem når hun microblader slik at en skal ha minst mulig ubehag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vippe-Extensions

start3.jpg
microblading1.jpg
mixvolumbæsj.jpg
volum.jpg